RESEPI KEK MARBLE LAGENDA
Bahan2:
Tepung -250g
Gula kastor-180g
Margerin/ butter -250g
Telur-4 biji size A
Uht-1/2 cawan
Esen vanila-1 sk
Baking powder-1sk
Tepung -250g
Gula kastor-180g
Margerin/ butter -250g
Telur-4 biji size A
Uht-1/2 cawan
Esen vanila-1 sk
Baking powder-1sk
Cara2
Lapikkan tray 7*7 dgn parchment/ baking paper.
Pukul telur dan gula sehingga kembang. Pecahkan telur sebiji demi sebiji. Masukkan esen vanila. Masukkan tepung selang seli dengan susu uht sehingga habis. Panaskan oven suhu 170C (ikut oven masing2). Bakar 45minit/ sehingga masak.
Pukul telur dan gula sehingga kembang. Pecahkan telur sebiji demi sebiji. Masukkan esen vanila. Masukkan tepung selang seli dengan susu uht sehingga habis. Panaskan oven suhu 170C (ikut oven masing2). Bakar 45minit/ sehingga masak.
RESEPI KEK PANDAN LAYER

Bahan2:
Tepung-170g
Telur-4 biji size A
Gula kastor-180g
Ovellete-15
Air sejuk-70ml
Minyak masak-50ml
Esen vanila-1sk
Emelco pandan-1sb
Telur-4 biji size A
Gula kastor-180g
Ovellete-15
Air sejuk-70ml
Minyak masak-50ml
Esen vanila-1sk
Emelco pandan-1sb
Cara2
Panaskan oven 170C, gris loyang 8*8inci.
Mix semua sekali kecuali minyak masak sehingga kembang (5-10min). Adunan menjadi sekali ganda.
Pabila dah betul gebu dan kembang, masukkan minyak masak dan kaup balik. Bakar 35-45min bergantung pada oven memasing.
Panaskan oven 170C, gris loyang 8*8inci.
Mix semua sekali kecuali minyak masak sehingga kembang (5-10min). Adunan menjadi sekali ganda.
Pabila dah betul gebu dan kembang, masukkan minyak masak dan kaup balik. Bakar 35-45min bergantung pada oven memasing.
Resepi puding pandan
Santan pekat-200ml
Air pandan -100ml
Air-900ml
(keseluruhan cecair-1200 ml)
Gula-3/4cawan
Serbuk agar2-10g(sepeket)
Tepung hoen kwe-100g(blh tukar tepung jagung)
Pewarna hijau sedikit
Garam-1/2sk
Santan pekat-200ml
Air pandan -100ml
Air-900ml
(keseluruhan cecair-1200 ml)
Gula-3/4cawan
Serbuk agar2-10g(sepeket)
Tepung hoen kwe-100g(blh tukar tepung jagung)
Pewarna hijau sedikit
Garam-1/2sk
Masukkan kesemua sekali dalam periuk dan kacau atas api sehingga pekat dan likat. Sblm letak atas dapur kacau guna whiski dahulu, spy tepung tidak berketul.
Cara layer selang selikan dengan kek span tadi yer kawan2. Selamatmencuba
😍
😍
😍



RESEPI TART NANAS
Bahan2:
***Pure Butter/ Butter/ Margerin- 250g
***Tepung Gandum - 250g
***Tepung Custard- 10g
Jem Nanas (beli siap jer kt kedai ingredient)- 300g
Telur kuning-1 biji (titiskan sedikit pewarna kuning telur)
***Tepung Gandum - 250g
***Tepung Custard- 10g
Jem Nanas (beli siap jer kt kedai ingredient)- 300g
Telur kuning-1 biji (titiskan sedikit pewarna kuning telur)
Cara2
Campur kesemua bhn bertanda *** menggunakan senduk dan sebatikan. Guna acuan dan letakkan jem seberat lbh kurang 6-8g, dan gulung. Sapukan kuning telur ke atas permukaan.
Bakar selama 30 minit pada suhu 140C-150C (ikut oven memasing)
RESEPI KUIH SAGU
BAHAN2
1) Sagu - 1 cawan
2) Gula pasir - 3/4 cawan
3) Air - 3 cawan
4) Perisa sirap rose - 2-3 titik, boleh tambah pewarna merah sedikit utk menaikan serinyer lagi yer...
5) daun pandan - 1 helai
6) Kelapa parut yang dah letak secubit garam untuk makan bersama kuih sagu
1) Sagu - 1 cawan
2) Gula pasir - 3/4 cawan
3) Air - 3 cawan
4) Perisa sirap rose - 2-3 titik, boleh tambah pewarna merah sedikit utk menaikan serinyer lagi yer...

5) daun pandan - 1 helai
6) Kelapa parut yang dah letak secubit garam untuk makan bersama kuih sagu
CARA2
1) Basuh sagu terlebih dahula dan toskan airnya (jangan terlebih bilas nanti sagu hancur...hihihi).
2) Didihkan air, gula pasir ,sirap rose dan daun pandan sehingga menggelegak.
3) Masukkan sagu dan kacau sehingga airnya kering dan adunan menjadi likat yer (lebih kurg 30-35 min jugak)
4) Pada masa ni mmg akan masih ader kelihatan sagu putih tu, tapi tak ape...masukkan dalam loyang (K.Mai lapik dgn plastik) dan kukus selama 30-35 min.
5) Siap...biarkan seketika sebelum dipotong ya...
6) Makan bersama kelapa parut yang telah di campur garam tadi ya...yum..yum..
1) Basuh sagu terlebih dahula dan toskan airnya (jangan terlebih bilas nanti sagu hancur...hihihi).
2) Didihkan air, gula pasir ,sirap rose dan daun pandan sehingga menggelegak.
3) Masukkan sagu dan kacau sehingga airnya kering dan adunan menjadi likat yer (lebih kurg 30-35 min jugak)
4) Pada masa ni mmg akan masih ader kelihatan sagu putih tu, tapi tak ape...masukkan dalam loyang (K.Mai lapik dgn plastik) dan kukus selama 30-35 min.
5) Siap...biarkan seketika sebelum dipotong ya...
6) Makan bersama kelapa parut yang telah di campur garam tadi ya...yum..yum..
Selamat mencuba kawan2
RESEPI AYAM MASAK TAUCU CILI KERING
Bahan2
Isi ayam gaul dengan sedikit tepung bestari
Cili kering: 5-7 tangkai (gunting kecil dan rendam dlm air panas)
Daun bawang: 3-4 helai (potong2, seinci)
Taucu-sepeket (k.mai bilas air sedikit sbb takmau berkuah byk, jika nk berkuah tak perlu bilas)
Sos tiram-5 sudu besar
Kicap - 1 sudu besar
Bawang besar- seulas (hiris)
Halia-1/2 inci (hiris)
Bawang putih-3 ulas (hiris)
Cara2
Goreng ayam tp tak perlu lama,,,angkat dan toskan.
Tumis bawang merah, bawang putih, halia dan cili kering sertau taucu sehingga naik bau. Masukkn sos tiram, secubit garam, kicap manis (k.mai guna cap jalen merah). Masukkan ayam dan masukkan daun bawang dan kacau sehingga sebati. Jika nak kuah, boleh letak sedikit air dan pekatkn dgn tepung jagung. Siap
Goreng ayam tp tak perlu lama,,,angkat dan toskan.
Tumis bawang merah, bawang putih, halia dan cili kering sertau taucu sehingga naik bau. Masukkn sos tiram, secubit garam, kicap manis (k.mai guna cap jalen merah). Masukkan ayam dan masukkan daun bawang dan kacau sehingga sebati. Jika nak kuah, boleh letak sedikit air dan pekatkn dgn tepung jagung. Siap

Resepi Muffin Cappucino with almond
Bahan2 :
Tepung gandum -300gram
Soda bikarbonat-1 sk
Baking powder-1 1/2sk
Soda bikarbonat-1 sk
Baking powder-1 1/2sk
Bahan B
Telur-3 biji saiz B
Gula kastor/ brown sugar -210gram(k.mai buat separuh2)
Paste cappucino-2sb
Susu cair-200ml
Minyak masak-300ml
Telur-3 biji saiz B
Gula kastor/ brown sugar -210gram(k.mai buat separuh2)
Paste cappucino-2sb
Susu cair-200ml
Minyak masak-300ml
Bahan C
Almond cincang
Almond cincang
Cara2
Bahan A ayak bersama.
Bahan B campur semua dan whisk bg sebati je, tak perlu beriya2. Masukkan bahan A kacau lagi dan sebatikan. Last tabur bahan C.
Masuk adunan 3/4 cup. Bakar 180 darjh selama 25minit/ keperangan dlm oven yg dah dipanaskan terlebih dahulu.
Bahan A ayak bersama.
Bahan B campur semua dan whisk bg sebati je, tak perlu beriya2. Masukkan bahan A kacau lagi dan sebatikan. Last tabur bahan C.
Masuk adunan 3/4 cup. Bakar 180 darjh selama 25minit/ keperangan dlm oven yg dah dipanaskan terlebih dahulu.
Resepi Kuih Gunting Sira Pedas
Bahan2
Tepung gandum-1/2 kg
Margerin -2 sb
Shortening-2 sb
Garam-1 sk
Gula-1sb
Air-1 1/2 cawan
Tepung gandum-1/2 kg
Margerin -2 sb
Shortening-2 sb
Garam-1 sk
Gula-1sb
Air-1 1/2 cawan
Cara2
Uli tepung bersama margerin dan shortening sehingga menjd bread crumb..then campur air (bancuhan gula dan grm dlm air sonang) - mcm nk buat kulit karipap tu....
Pehtu gunting2... Goreng...tos...
Resepi cili sira
Cili giling-3 sb
Daun kari-3 tangkai
Bawang putih-2 ulas
Garam + gula ikut citarasa
Cuka-2 sb
Minyak msk-4sb
Cili giling-3 sb
Daun kari-3 tangkai
Bawang putih-2 ulas
Garam + gula ikut citarasa
Cuka-2 sb
Minyak msk-4sb
Tumis daun kari bersama bawang, masukkan cili giling sehingga pecah myk...masukkan gula, garam dan cuka...biar likat dan masukkn kuih gunting tadi, gaul sebati...
Cuba jangan tak cuba
RESEPI BROWNIES
Bahan2
1) Butter - 150g
2) Gula perang - 170g
3) Dark chocolate coin/ bar -400 g (apa brand x kesah...biase beryl's). JANGAN GUNA COOKING CHOCOLATE YA
4) Telur size A -4biji
5) Tepung self rising-100g
6) Serbuk koko- 3 sb
7) Essen vanila-1 sk
2) Gula perang - 170g
3) Dark chocolate coin/ bar -400 g (apa brand x kesah...biase beryl's). JANGAN GUNA COOKING CHOCOLATE YA
4) Telur size A -4biji
5) Tepung self rising-100g
6) Serbuk koko- 3 sb
7) Essen vanila-1 sk
Cara2
1) panaskan oven pd suhu 160C. Sediakan loyang 10*10 dilapik dgn parchment paper
2) Cairkan dark chocolate bersama butter secara double boil
3) Ayak tepung bersama serbuk koko.
4) Dalam bekas lain pecahkan telur dan satukan dengan gula perang. Whisk skjp jer...tak perlu beriya2 sgt ya...
5) Lps chocolate dh cair, masa masih panas curah dlm bancuhan telur dan gula perang, berselang seli dgn tepung dan koko tadi...whisk secara pelan jer...takyah kocok mcm nk buat bahulu tu yer...asal sebati jer..done
6) Suhu 160C Bakor selama 40minit...bergantung pd oven masing2...
7) Lepas dah masak jgn terus keluarkan dari oven, tetapi biarkan sebentar dlm oven terbuka sedikit selama 10-15 min.
1) panaskan oven pd suhu 160C. Sediakan loyang 10*10 dilapik dgn parchment paper
2) Cairkan dark chocolate bersama butter secara double boil
3) Ayak tepung bersama serbuk koko.
4) Dalam bekas lain pecahkan telur dan satukan dengan gula perang. Whisk skjp jer...tak perlu beriya2 sgt ya...
5) Lps chocolate dh cair, masa masih panas curah dlm bancuhan telur dan gula perang, berselang seli dgn tepung dan koko tadi...whisk secara pelan jer...takyah kocok mcm nk buat bahulu tu yer...asal sebati jer..done
6) Suhu 160C Bakor selama 40minit...bergantung pd oven masing2...
7) Lepas dah masak jgn terus keluarkan dari oven, tetapi biarkan sebentar dlm oven terbuka sedikit selama 10-15 min.
Resepi Butter Cake
Bahan2
Tepung self raising-250g
Gula kastor-180g
Unsalted pure butter-225g
Telur-4 biji
Susu uht-1/2 cawan
Esen vanila-1 sudu teh
Tepung self raising-250g
Gula kastor-180g
Unsalted pure butter-225g
Telur-4 biji
Susu uht-1/2 cawan
Esen vanila-1 sudu teh
Cara2
Panaskan oven 180C. Alas loyang 8*8.
Pukul butter dan gula sehingga kembang, masukkan telur sebiji demi sebiji. Masukkan asen vanila. Mix sebati masukan tepung berselang dengan susu uht sehingga habis. Bakar selama 40-45 min, mengikut oven memasing ya..
Panaskan oven 180C. Alas loyang 8*8.
Pukul butter dan gula sehingga kembang, masukkan telur sebiji demi sebiji. Masukkan asen vanila. Mix sebati masukan tepung berselang dengan susu uht sehingga habis. Bakar selama 40-45 min, mengikut oven memasing ya..
RESEPI KEK SPONGE CAPPUCINO
Bahan2
Telur - 4 Biji Size A
Tepung Self Rising/ Tepung gandum (Letak baking powder 1 sk) - 170gram
Minyak masak/ butter - 50ml
Gula kastor - 150g
Ovalette - 15g
Essen vanilla- 1ks
Paste/ perisa/ emelco - 2 sk
Pewarna- 1sk
Susu uht- 50ml
Telur - 4 Biji Size A
Tepung Self Rising/ Tepung gandum (Letak baking powder 1 sk) - 170gram
Minyak masak/ butter - 50ml
Gula kastor - 150g
Ovalette - 15g
Essen vanilla- 1ks
Paste/ perisa/ emelco - 2 sk
Pewarna- 1sk
Susu uht- 50ml
Cara2
Panaskan oven 170C
Lapik dulang 7x7 dengan parchment/ baking paper
Putarkan kesemua bahan kecuali minyak dan putar sehingga gebu dan kembang (adunan menjadi sekali ganda) - lebih kurang 5-10minit
Masukkan myk masak dan sebatikan secara kaup balik
Bakar adunan selama 35-40min (terpulang pada oven memasing ya
😁
😁
😁)
Panaskan oven 170C
Lapik dulang 7x7 dengan parchment/ baking paper
Putarkan kesemua bahan kecuali minyak dan putar sehingga gebu dan kembang (adunan menjadi sekali ganda) - lebih kurang 5-10minit
Masukkan myk masak dan sebatikan secara kaup balik
Bakar adunan selama 35-40min (terpulang pada oven memasing ya



Sedikit TIPS:
Jika dah masak, cepat keluarkan dari dulang dan telangkup kan ke atas redai....dan dlm tempoh 1-2 min terbalikkan kembali ke atas redai yg lain untuk elakkan kek mendap.
Jika dah masak, cepat keluarkan dari dulang dan telangkup kan ke atas redai....dan dlm tempoh 1-2 min terbalikkan kembali ke atas redai yg lain untuk elakkan kek mendap.
RESEPI BAHULU IN CUP
Bahan A
Telur -6 biji
Ovellete-1 sb
Gula-1 cawan
Essen vanilla -1 sk
Garam - 2 cubit
(mix sehingga kembang dan putih)
Ovellete-1 sb
Gula-1 cawan
Essen vanilla -1 sk
Garam - 2 cubit
(mix sehingga kembang dan putih)
Bahan B
Tepung-2 cawan
Baking powder-1 sk
(ayak bersama)
Tepung-2 cawan
Baking powder-1 sk
(ayak bersama)
Selepas bahan A kembang, masukkan bahan B...dan mix sebati
Bakar pada suhu 180 C selama 25minit..ikut oven memasing. Acuan terpulang pd kretiviti anda ya...lau takde acuan bahulu, guna cup utk bakar kek tu pun boleh...
RESEPI KEK BATIK CHOCHEEZE
Bahan2 Creamy Cream cheese
Cream cheese - 500g
Gula kastor-125(ikut kemanisan yg disukai)
Susu uht - 20 ml....
Nak sedap lg letak krimer dalam 5 sudu besar/ whipping cream 15ml
Gula kastor-125(ikut kemanisan yg disukai)
Susu uht - 20 ml....
Nak sedap lg letak krimer dalam 5 sudu besar/ whipping cream 15ml
Cara2
Putar creamcheese dengan gula kastor sehingga kembang...
Dah kembang gebu, masukkan susu uht....dan krimer...putar lagi....
Lau dpt bancuhan berlipat2 masa angkat guna spatula.... sedang cantekkk
Nak bg bancuhan cream cheese yg sedap guna Philadelphia cheese...mmg terangkat.....tp K.Mai guna Tartura jer...
**tip
Jgn ltk susu uht byk...nanti adunan cair....ssh nk potong nanti...
Putar creamcheese dengan gula kastor sehingga kembang...
Dah kembang gebu, masukkan susu uht....dan krimer...putar lagi....
Lau dpt bancuhan berlipat2 masa angkat guna spatula.... sedang cantekkk
Nak bg bancuhan cream cheese yg sedap guna Philadelphia cheese...mmg terangkat.....tp K.Mai guna Tartura jer...
**tip
Jgn ltk susu uht byk...nanti adunan cair....ssh nk potong nanti...

Bahan2 kek batik chocolate
1) Biskut Marie-350g (X kesah brand ape)
2) susu pekat - 1/2 tin
3) milo - 1 cawan
4) Nescafe sachet - 2 sachet (20gram)
5) Telur - 3biji
6) Essence Vanilla - 1 sudu kecil
7) Butter - 125g
8) chocolate masak-160g
1) Biskut Marie-350g (X kesah brand ape)
2) susu pekat - 1/2 tin
3) milo - 1 cawan
4) Nescafe sachet - 2 sachet (20gram)
5) Telur - 3biji
6) Essence Vanilla - 1 sudu kecil
7) Butter - 125g
8) chocolate masak-160g
Cara2
Cairkan butter dan coklat masakan dengan api perlahan. Setelah cair, masukkan milo diselangi dengan sedikit air. Masukkan nescaffe sachet dan kacau sehingga larut. Masukkan pula suhu pekat dan kacau sebati. Masukkan telur satu per satu kacau menggunakan whiski dan ltk esen vanila. Tambah air 1/2 cawan dan kacau sehingga pekat dan menggelegak, dan tutup api.
Biarkan bancuhan coklat suam. Untuk mendapatkan kek batik yg lembut, boleh terus digunakan semasa adunan masih panas. Tetapi jika ingin mendapatkan kek batik yg keras dan rangup, blh tunggu sehingga bancuhan coklat sejuk.
Cairkan butter dan coklat masakan dengan api perlahan. Setelah cair, masukkan milo diselangi dengan sedikit air. Masukkan nescaffe sachet dan kacau sehingga larut. Masukkan pula suhu pekat dan kacau sebati. Masukkan telur satu per satu kacau menggunakan whiski dan ltk esen vanila. Tambah air 1/2 cawan dan kacau sehingga pekat dan menggelegak, dan tutup api.
Biarkan bancuhan coklat suam. Untuk mendapatkan kek batik yg lembut, boleh terus digunakan semasa adunan masih panas. Tetapi jika ingin mendapatkan kek batik yg keras dan rangup, blh tunggu sehingga bancuhan coklat sejuk.
Cara melapis kek.
Lapik dulang 8*8 dengan parchment/ foil/ kertas myk. Letakkan adunan coklat rata dipermukaan. Susun biskut marie memenuhi permukaan pertama dulang. Ulangi langkah sehingga 5-6 lapis biskut diselangi dengan adunan coklat. Tekan sedikit bg memampatkan kek batik tersebut. Simpan seketika di dalam peti sejuk. Setelah keras sedikit, tuangkan adunan cream cheese yg telah dibancuh tadi dan permukaan atas sekali celupkan biskut marie dengan susu uht suam (sekjp je, jgn lama2) dan blh susun memenuhi tray.
Lapisan atas sekali blhlah dicurahkan chocolate ganache dan tabur chocolate rice/ apa2 juga topping yg digemar.
Simpan di dalam freezer sekurgnya 6 jam sblm dipotong.
Potong menggunakan pisau yang tajam utk mendptkan permukaan kek yg cantik..
Bolehlah potong ikut kretiviti memasing ya.
Lapik dulang 8*8 dengan parchment/ foil/ kertas myk. Letakkan adunan coklat rata dipermukaan. Susun biskut marie memenuhi permukaan pertama dulang. Ulangi langkah sehingga 5-6 lapis biskut diselangi dengan adunan coklat. Tekan sedikit bg memampatkan kek batik tersebut. Simpan seketika di dalam peti sejuk. Setelah keras sedikit, tuangkan adunan cream cheese yg telah dibancuh tadi dan permukaan atas sekali celupkan biskut marie dengan susu uht suam (sekjp je, jgn lama2) dan blh susun memenuhi tray.
Lapisan atas sekali blhlah dicurahkan chocolate ganache dan tabur chocolate rice/ apa2 juga topping yg digemar.
Simpan di dalam freezer sekurgnya 6 jam sblm dipotong.
Potong menggunakan pisau yang tajam utk mendptkan permukaan kek yg cantik..
Bolehlah potong ikut kretiviti memasing ya.
Resepi pancake
Bahan2
Tepung gandum - 1 cawan
Soda bikarbonat-1 sk
Baking powder-1 1/2sk
Buttermilk-1 cawan
Gula-1 sb
Minyak masak-1 sb
Butter-2sb
Telur-1 biji
Tepung gandum - 1 cawan
Soda bikarbonat-1 sk
Baking powder-1 1/2sk
Buttermilk-1 cawan
Gula-1 sb
Minyak masak-1 sb
Butter-2sb
Telur-1 biji
Campur semua, kacau guna whiski sehingga sebati.
Resepi sos coklat
Minyak masak-1/2 cawan
Serbuk koko-3 sb
Susu pekat-1/2 cawan
Susu uht-1/2 cawan
Minyak masak-1/2 cawan
Serbuk koko-3 sb
Susu pekat-1/2 cawan
Susu uht-1/2 cawan
Panaskan minyak, masukkan susu pekat, serbuk koko dan cairkan dengan susu uht sehingga sebati.
RESEPI CHURROS + CHOCOLATE SAUCE
Bahan2 Churros
1) Tepung -2 1/2 cawan
2) Air -3 cawan (2 cwn air biasa, 1 cawan susu UHT)
3) Butter- 3 sb
4) Gula-3 sb
5) Garam -1 1/2 sk
6) Baking powder-1 sk
7) Esen Vanilla-1 sk
8) Telur - 2 biji
Cara2
1) Masukkan air, butter, gula, garam, baking powder, esen vanilla ke dalam kuali (best lau guna kuali non stick), sehingga bahan2 larut. Jangan sampai menggelegak.
1) Masukkan air, butter, gula, garam, baking powder, esen vanilla ke dalam kuali (best lau guna kuali non stick), sehingga bahan2 larut. Jangan sampai menggelegak.
2) Masukkan tepung dan kacau sehingga tepung sebati dengan adunan dan tidak melekat di kuali. Setelah sebati, padam api dan biarkan adunan sejuk sedikit.
3) Setelah adunan suam, pecahkan telur sebiji demi sebiji. K. Mai gaul guna tangan jer(Jangan lupe guna glove)...hihihi.sbb nanti melekat2 di tangan menjadikan kita stress kat situ...hahahah.
4) Bila adunan dah sebati, bolehlah di masukkan ke dalam piping bag menggunakan nozzle berbentuk bintang. K. Mai guna pistol buat kukis tu jer (husband modified)..sbb nak pipe kena guna kederat yang kuat...yang biase buat, tahulah bagaimana rasa nak pipe churros....Dah ready bolehlah digoreng macam goreng donut. Pastikan minyak jangan terlalu panas ya...nanti luar hangus, dalam tak masak.
Bahan Coklat sos
1) Susu UHT-1 cawan
2) Gula-4 sudu besar
3) Coklat masak- 80gram
4) Tepung jagung-1 sb
5) Butter-1 sb
2) Gula-4 sudu besar
3) Coklat masak- 80gram
4) Tepung jagung-1 sb
5) Butter-1 sb
Cara2 buat coklat sos
Campurkan kesemua bahan. Guna api perlahan dan kacau sehingga pekat & likat. Sonang by 2. Nak sonang lagi, beli nutella dan celup jek...hihihi.
Campurkan kesemua bahan. Guna api perlahan dan kacau sehingga pekat & likat. Sonang by 2. Nak sonang lagi, beli nutella dan celup jek...hihihi.
Selain tu...Churros boleh makan dengan cinnamon sugar + madu sangatlah heaven...huhu
😋
😋
😋



No comments:
Post a Comment